tisdag 1 januari 2013

Vad gäller för 2013?


2013 rivstartar med flera projekt, det första i ordningen är utställningen "Strindberg"där Altersten Art Connection har fått i uppdrag att leda projektet. Mellan 8-10 konsntärer kommer att tolka Strindberg i utställningen(Mikael Altersten och Tomas Lacke inklusive).
Initiativtagare är Strindbergssamlaren Lars Åsbrink som även driver eventlokalen Åsbrink29.

Vernissaget är 22:a januari kl 18:00 - 21:00. Vi kommer att gå ut med mer info och marknadsföring 8:e jan. Utställningen kommer att kompletteras med flera Strindbergsrelaterade events arrangerade av Lars Åsbrink. Det programmet finns publicerat på www.asbrink27-29.com.

Moods Design Studio har gett Altersten och Lacke i uppdrag att arrangera ett större event där i samband med möbelmässan. Det blir något alldeles extra, mer info kommer även om detta.
Altersten och Lacke kommer troligtvis även att arrangera ett par utställningar i Moods Design studio under året, håll ögonen öppna så är ni beredda när det smäller.

Den 7:e mars är vernissaget för en fotouställning där jag är inbjuden att delta i, även denna gång i eventlokalen Åsbrink 29(som är en riktigt bra utställningslokal). Det projektet går under namnet "Länk 8" och kommer bli mycket spännande.

Det lutar åt att Altersten Art Connection kommer att jobba mer och mer med konstrelaterade events, både för mig själv och andra konstnärer. Därför kommer jag att börja bygga upp ett helt nytt adressregister för människor som är konstintresserade. Är du sugen på att komma med i det registret, skicka ett mail till alterstenart@gmail.com







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.