lördag 11 januari 2014

Kvalitetskonst till rimliga priser.

En av våra målsättningar med etableringen av Galleri Lacke är att kunna erbjuda kvalitetskonst till rimliga, överkomliga priser. Vi upplever att det finns ett glapp mellan de klassiska, etablerade gallerierna och t.ex. Gallerix eller Ikea. Där kommer Galleri Lacke in.

Hos oss sker både produktion och distribution. Det betyder att du handlar direkt av konstnären och på det sättet slipper mellanhänder och spökprovisioner. Förutom att vi tillhandahåller avancerade original för samlaren eller finsmakaren, producerar vi även reproduktioner och mindre, enklare verk för förstagångsköparen eller den konstintresserade ungdomen med smalare budget. Hela tiden med ambitionen av leverera nyskapande, dekorativa tillika intressanta verk i samtliga prisklasser. Kort sagt finns vi där för alla.

Och håll ögonen öppna, för under 2014 kommer vi att arrangera ett par intressanta konstevents i centrala Stockholm. Vill du hålla dig uppdaterad på vad som händer, anmäl dig till gästlistan via följande länk:

http://www.inhead.se/guestlist


Ett nyare verk av Tomas Lacke som kännetecknar den stil han jobbar med i dagsläget(läs 2013/2014)


Ett äldre collageverk av Altersten som kännetecknade den stil han jobbade med runt 2009-2010. Sin vana trogen var det han själv som fotade collagemodellen.


Ett äldre verk av Tomas Lacke(www.inhead.se)


Tomas Lacke livemålar i centrala Stockholm sommaren 2013.

Ett senare verk(combine) av Mikael Altersten(www.alterstenart.com)

En trogen medarbetare från Lacke&Alterstens "performance stab". Bilden togs under det avantgardistiska eventet "Virus Solution" i samband med möbelmässan. Uppdragsgivare var Moods Design Studio(www.seargentur.com) på Grev Turegatan 51, Stockholm.


Två performancevärdinnor från samma event som ovanstående bild(Virus Solution 2013).

Mikael Altersten planerar projekt i det nyöppnade Galleri Lacke.

Galleri Lacke! www.inhead.se - www.alterstenart.com



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.