måndag 9 december 2013

Varför just du ska besöka Galleri Lackes Källarjul






Varför just du ska besöka Galleri Lackes Källarjul kanske du frågar dig.

Därför att vi presenterar en industriell jul med en futuristisk touch. Galleriet står under delvis renovering men det hindrar inte oss från att hålla öppet hus och bidra till julstämningen.

Lacke & Alterstens samarbete har nu pågått i över ett år och nu har det fördjupats i och med att båda opererar i Galleri Lacke. Den konstnärliga utvecklingen för båda aktörer har ökat i allt snabbare takt och nu är vi stolta att kunna presentera nya orginal från båda konstnärer men även ett oslagbart julerbjudande:

- Lacke säljer ut alla sina reproduktioner från hans äldre serier som finns på lager. Det är printar av orginal på canvas och plåt som säljs under produktionspris.


Plåtar 70x100 cm 950:- (ord pris 4500:-)


Plåtar: 100x100 cm 1950:- (ord pris 5200:-)


Canvas 70/100 cm 950:- (ord pris 4500:-)




Allt ska bort!!





- Altersten gör collagekonst på dina bilder. Ta med din favoritbild utskrivet med laserprinter(alternativt maila till alterstenart@gmail.com) om du vill ge bort ett personligt verk till jul. Du får ett collagekonstverk lagom till jul som du kan ge till dina nära och kära.


canvas 30/30 cm 1100:- (exl. frakt - 1250:- ink. frakt)




Så lördag kl: 10:00 - 17:00 håller Galleri Lacke öppet hus och serverar glögg och annan julrelaterad förtäring till tonerna av värmande julmusik.

Och sist men inte minst presenterar vi även fantastisk konst till humana priser. Nedan presenterar jag några orginalverk som kommer att visas under dagen!


Mikael Altersten - www.alterstenart.com
 

Tomas Lacke - www.inhead.se

Mikael Altersten - www.alterstenart.com

Tomas Lacke - www.inhead.se

Mikael Altersten - www.alterstenart.com
 

Tomas Lacke - www.inhead.se



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.